Lāču skolas skolēni ciemos!


13.septembrī Naujenes bibliotēku apmeklēja ceturto klašu audzēkņi no Lāču pamatskolas. Daudziem jau ir zināmas mūsu bibliotēkas jaunās telpas, taču daži skolēni ciemojās pirmo reizi, un bija ļoti sajūsmināti par mūsdienu bibliotēkas pakalpojumiem un iespējām! 

Sākumā mazliet izkustējāmies Burtu Jogas vingrojumos, pazīmējām ar brīnumpildspalvām ar neredzamo tinti, un tad atcerējāmies alfabētu, pildot dažādus aktīvus uzdevumus. Beigās spēlējām "Kluso burtu", minot uzzīmēto burtu uz muguras - sanāca jautri, jo spēles vadītāja burts piedzīvoja četras variācijas. Nav brīnums, jo dalībnieku skaits bija liels - veseli 30! 





 Apskatījām arī radošo darbnīcu telpu, kur bērni uzzināja, kādas meistarklases tiek vadītas bibliotēkā gan bērniem gan pieaugušajiem. Īpaša uzmanība bija vērsta uz pēdējo jaunieguvumu - mikroskopu, kurā paskatījāmies ar lielāku interesi. Kāds arī pirmo reizi pieskārās digitālai tāfelei, kura dod ne tikai zīmēšanas iespējas, bet arī mācību materiālus dažādu priekšmetu apguvei. 





Atlikušais laiks bija veltīts brīvai darbībai - spēlēm bibliotēkas telpās gan arī ārpus tās uz terases. 

😍 Pateicamies visiem bērniem par vizīti un Lāču skolas skolotājām par iniciatīvu. 
Gaidīsim ciemos vēl, kā arī ielūdzam visus literatūras un radošas darbības interesentus pie mums - Kraujā, Daugavas ielā 34
 











 

Komentāri