Ko lasīt septembrī?

 


💟Lasām kopā = Esam kopā!💟

👉1. "Ričijs Rū rīko koncertu 2" ir jauna, krāsaina un interaktīva dzejoļu un krāsojamā grāmata, kas papildināta ar 13 dziesmu un to instrumentālo pavadījumu albumu. Grāmatas "Ričijs Rū rīko koncertu 2" katra lappuse ir papildināta ar QR kodu, kuru noskenējot dzejolis "atdzīvojas", ļaujot ielūkoties un noklausīties lācēna Ričija Rū piedzīvojumos īpaši sagatavotās dzejoļu videoversijās kanālā YouTube Ričijs Rū 2. Grāmatā ir iekļautas arī krāsojamās lapas. 

👉2. "Čučuks un Pirāts. Piedzīvojumi brīvā dabā"Kaķim Pirātam šķiet garlaicīgi tupēt mājās. Nav viegli būt par mājas kaķi, ja aiz pilsētas plešas īsti džungļi, kas vilinoši smaržo pēc dēkām brīvā dabā. Tāpēc pie pirmās izdevības viņš kopā ar sunīti Čučuku dodas kārtīgā izbraucienā. Draugi ir gatavi labi pavadīt laiku un pārvarēt visas grūtības. Un, ja arī gadīsies kāda ķibele, piedzīvojumu meklētājiem tas būs tīrais nieks. Jo reizēm ir tik jauki būt par savvaļas zvēru.

👉3. "Kas aug parkā"Grāmata ir pasaka bērniem par svarīgām lietām: par izaugsmi un sevis atrašanu, par līdzībām un atšķirībām, kā arī par to, cik svarīgi ir, lai tev apkārt būtu kāds, kas ir kaut mazliet līdzīgs tev. Un vēl tas ir reizē ekoizglītojošs stāsts par kokiem mums apkārt, kuriem ejam garām, bet ne vienmēr zinām, kas tie ir. Tāpēc grāmata noderēs ikvienam mazajam lasītājam, kurš vēlas uzzināt visbiežāk sastopamo parka vai dārza koku nosaukumus, iemācīties tos atšķirt. Pateicoties lieliskajām ilustrācijām, būs tik viegli atcerēties, kā tie izskatās, kāda tiem ir miza, sēklas, lapas un ziedi.

👉4. "Skudriņa Kāpēcīte"Kurš ir visātrākais kukainis pasaulē? Kāpēc mārītes nesadzīvo ar skudrām, un kam ir tūkstoš acu? Uzzini un iepazīsti meža dzīvniekus kopā ar lasītāju iemīļoto Skudriņu Kāpēcīti! "Skudriņas Kāpēcītes" grāmatas sniedz atbildes uz jautājumiem, kā arī rosina zinātkāri izpētīt un atklāt vēl vairāk.

👉5. "Arlabunakti, Rībkāji!" Kuš... Naksnīgajās debesīs spoži spīd mēness un mirdz zvaigznes, un visi meža iemītnieki, izņemot Rībkāji, jau guļ. Vai nerātnais zaķēns arī dosies pie miera? Kopā ar bērnu lasiet šo sirsnīgo stāstu!


Pasūtiet https://naujene.biblioteka.lv/Alise/lv/home.aspx 
vai nāciet uz bibliotēku klātienē: Daugavas ielā 34, Krauja, Naujenes pag.

Komentāri