Atā, Bibliovasara!

29.augustā Naujenes bibliotēka piedalījās Naujenes un Biķernieku jaunatnes centra organizētajā noslēguma pasākumā "Atā, vasara!" 🌞🌸🍉

Bērniem un viesiem bija piedāvātas dažādas atrakcijas: sporta, kulinārās un estētiskās skaistumkopšanas! 😍 Savukārt Naujenes bibliotēkas vadītāja Diāna Čiževska un bērnu nodaļas bibliotekāre Ilvija apsveica aktīvākos Bibliovasaras'2024 dalībniekus, kuru starpā: 

📖VASARAS GRĀMATU BINGO ČEMPIONI nominācijā "Lasītpatikas un lasītprasmes veicināšana" - Kucinu ģimene: Elīze, Reinholds, mamma Ilze un tētis Ilmārs. 

🎨FANTĀZIJAS UN IZDOMAS ČEMPIONI nominācijā "Iztēle un radošā izpausme darbnīcās" - Sofija Samohvalova, Veronika Kreipāne, Aira Suseja, Nikoleta un Violeta, Darina un Ludmila Sļesarevas, Čivkuļu ģimene, Jerjominu ģimene, Viktorija un Anastasija Gersamija, Mikela Ivanova.

🍬KONFEKŠU MEDĪBU ČEMPIONI nominācijā "Rosīgums, spars un šiverīgums uzdevumu pildīšanā": Artūrs Šostaks, Aleksandrs Čamans un Ēriks Buls.

Atsevišķs mīļš paldies Ņinai Škļarai par iedvesmu un brīvprātīgu radošo darbnīcu vadību, kā arī visiem mūsu ciemiņiem no Daugavpils un citām pilsētām Bibliovasaras'2024 pasākumos! 💖

Tiekamies Bibliovasarā'2025 ! 





Komentāri