Mācāmies TET skoliņā kopā ar Ričiju Rū #8! IZLAIDUMS!

11.martā Naujenes PII vecākās grupiņas bērniem notika pēdējā nodarbība Tet skoliņā. Pa šo mācību gadu bērni noskatījās visas astoņas Ričija Rū 1.sezonas sērijas. Kopā pildījām izzinošus un radošus uzdevumus. Dziedājām un dejojām līdzi Tet skoliņas skolēniem. Nu, atnāca laiks lielajam (un pirmajam Naujenes bibliotēkā) izlaidumam! 


Izlaidums pagāja pārsteigumu un dāvanu pilns, jo uz Naujenes bibliotēku apsveikt absolventus atnāca... Lācis Naujēns! Izlīdis no ziemas migas viņš atnesa apsveikumu no sava drauga Ričija Rū - lielajā vēstulē bija diplomi bērniem un metodiskais materiāls skolotājām! 

Bērni pastāstīja, kas ir Tet skoliņa, ko tur māca un ko viņi paši iemācījās par internetu! Tagad visi kļuva par drošākiem interneta lietotājiem! Jau ir pieteikumi uz pastāvīgu sadarbošanos ar citām PII grupiņām, ko arī īstenosim nākotnē!

💚 Tet sociālā iniciatīva "Tet skoliņa bērniem" tiek īstenota ar mērķi uzrunāt Latvijas jaunākos interneta lietotājus, viņu vecākus un izglītības iestāžu speciālistus, lai informētu un izglītotu par drošību internetā. 

  


💚 PATEICAMIES par unikāliem (un bezmaksas!) mācību resursiem un materiāliem, radošiem un izzinošiem uzdevumiem, dziesmām un aktivitātēm: 

💖 Projektam "Ričijs Rū", Reiniku ģimenei un to draugiem. http://www.ricijsru.lv/
💖 Tet sociālajai iniciatīvai "Tet skoliņa bērniem". https://digitaladrosiba.lv/skolina.html
💖 Latvijas Drošāka interneta centram https://drossinternets.lv/lv
💖 LNB Bibliotēku attīstības centram. Nozares speciālistei darbā ar bērniem un jauniešiem Madarai Vīlipai un Medijpratības nozares ekspertam Emīlam Rotgalvim. https://www.facebook.com/lnb.bac/
💖 Naujenes PII "Rūķītis" vadībai, skolotājām un audzēkņiem par aktīvu līdzdalību un iesaistīšanos! https://www.augsdaugavasnovads.lv/

Komentāri