Leļļu teātra "Leļļu karuselis" pirmizrāde!



2017. gada 13. aprīlī  Naujenes tautas bibliotēkas leļļu teātris „Leļļu karuselis” viesojās Naujenes pamatskolā ar lugas pirmizrādi „Kā sniegavīrs draugus meklēja!”.
Pasakas galvenais varonis Sniegavīrs dzīvo mežā. Viņš ir ļoti vientuļš. Viņam nav ne māju, ne draugu. 
Reiz Sniegavīrs nolēma doties ciemos, bet neviens meža dzīvnieks negribēja viņu laist iekšā. Sniegavīram kļuva tik skumji un bēdīgi, ka viņš nolēma sameklēt atkusni, lai tas viņu izkausētu. Ceļā viņš satika Rūķīti, kurš nolēma palīdzēt Sniegavīram. Rūķītis pats uzcēla no sniega lielu māju Sniegavīram, un uzaicināja visus meža iemitniekus ciemos. Līdz vēlam vakaram no sniega mājiņas bija dzirdamas dziesmas un jautri smiekli! Pasakas beigās skatītājus gaidīja muzikāls un jauks  pārsteigums - jautra leļļu deja!
Izsakām lielu pateicību aktieriem, Naujenes pamatskolas skolēniem: Darjai, Aleksandram, Alīnai, Anželikai, Evelīnai un Marinai. Gan aktieriem, gan leļļu teātra vadītājai Aigai Soldatjonokai tā bija pirmā leļļu teātra spēles un skatuves pieredze. Bez šaubām pirmizrāde izdevās. Gan skatītāji, gan aktieri bija ļoti gandarīti un pozitīvu emociju pārpilni.







Komentāri