3td.lv - Latvijas E-grāmatu bibliotēkai 5 gadi!

 


    Aizvien kuplāks lasītāju skaits un lielāks lasāmvienību daudzums ir ievērots lielākajā Latvijas e-grāmatu bibliotēkā "Trešais tēva dēls". Tās bez maksas kolekcijas ir pieejamas ikvienam - gan lielam gan mazam lasītajam! Var izvēlēties kaut ko no jaunumiem vai populārākiem izdevumiem, vai arī paņemt konkrētas kategorijas grāmatu, latviešu autorus vai tulkotos darbus, un lasīt e-grāmatas tiešsaistē mobilajā ierīcē vai datorā.

    Galvenais noteikums - ir jābūt bibliotēkas lietotājam, un šobrīd piereģistrēties Naujenes bibliotēkai ir iespējams arī attālināti: Lietotāju reģistrācija 
Pati reģistrēšanās notiek vietnē www.3td.lv, kur sākumlapas augšējā joslā jāizvēlas iespēja Reģistrēties. Reģistrēšanās sastāv no diviem soļiem. Pēc veiksmīgas reģistrēšanās informācijas ievadīšanas sistēma nosūta uz ievadīto e-pasta adresi aktivizācijas saiti. Ja nosūtīto saiti atver pārlūkā, sistēma aktivizē izveidoto lietotāju, un tas var sākt izmantot autorizētā lietotāja funkcijas "3td E-grāmatu bibliotēkā".

🙌SVARĪGI: Ja līdz šim lasītājam nav lietotājvārda un paroles e-kataloga izmantošanai, tad lasītājam jāvēršas savā bibliotēkā to saņemšanai! 

🙌SVARĪGI: e-grāmatas lasīšana nav pieejama lasītājam, ja bibliotēkā nav savlaicīgi atdotas visas izsniegtās grāmatas.




Jautājumu gadījumā būsim priecīgi palīdzēt! 
☎️+371 65 450 246
📧 biblioteka@naujene.lv
📍 Daugavas iela 34, Krauja, Naujenes pagasts



Komentāri