Aicinām piedalīties e-viktorīnā "Ko tu zini par Latviju?"

Novembris Latvijā ir patriotiskais mēnesis, kad atceramies savas valsts vēsturi, godinām tautas varoņus un ikvienam ir iespēja izteikt labus vēlējumus savai valstij dzimšanas dienā! Visā valstī valda svētku noskaņa, cilvēki piesprauž lentīti Latvijas valsts karoga krāsās, notiek svētku aktivitātes, kas vieno tautu mīlestībā un cieņā pret savu valsti.

  !!!Naujenes tautas bibliotēkas Bērnu nodaļa aicina bērnus un jauniešus svinēt svētkus kopā un piedalīties viktorīnā “Ko tu zini par Latviju?” Viktorīnā ir apkopoti  jautājumi,  kas saistīti ar  Latvijas valsti, tās vēsturi, simboliem, pilsētām, dabu.


Viktorīnas “Ko tu zini par Latviju?” jautājumi skatieties šeit

!!!Atbildiet uz viktorīnas jautājumiem un pārbaudiet savas zināšanas par Latviju Jūs varat  līdz 2021. gada 30. novembrim!📅.

 Un vēl........👇

       Ja vēlies uzzināt vairāk par Latvijas vēsturi, simboliem, notikumiem dodies uz Latviešu valodas aģentūras izveidoto interaktīvo  mācību materiālu un izpildi 31 uzdevumu par Latvijas vēsturi,  simboliem, valsts izveidi, attīstību u.c.

         Ja piedalījies viktorīnā un izpildīji visus uzdevumus, tu uzzināji daudz jauna un interesanta par Latvijas valsts svētkiem, vēsturi, simboliem .... apsveicam!!!!!

Komentāri