"BIBLIOVASARA 2018" ir noslēgusies!!!

2018. gada 30. augustā Naujenes tautas bibliotēkā norisinājās  “BIBLIOVASARAS 2018” noslēguma pasākums.
    Šajā saulainajā un siltajā dienā bibliotēkā sanāca kopā 26 bērni, lai atvadītos no vasaras, jauki pavadītu laiku ar draugiem, sacenšoties stafetēs un atjautības spēlēs. Pasākumu atklāja Naujenes tautas bibliotēkas leļļu teātra “Leļļu karuselis” izrāde. Teātra aktieri iepriecināja  skatītājus ar pasaku par suņi Barbosu. Pasākuma laikā tika apbalvoti leļļu teātra aktieri un  visaktīvākie radošo nodarbību  “Bibliovasara 2018” dalībnieki, kā arī katrs pasākuma dalībnieks saņēma bibliotēkas piemiņas balviņu - atstarotāju ar Naujenes tautas bibliotēkas logotipu un kontaktinformāciju.
Pasākuma turpinājumā, bērni sadalījās divās komandās. Dalībniekiem tika piedāvāti dažādi jautri, atraktīvi, izzinoši un interesanti konkursi un stafetes: “Jautrais alfabēts”, “Atskaņu spēle”, “Zilbju labirints”, “Jautrā matemātika”, “Sameklē pāri”, “Saķer kastaņi”, ”Savācies skolai” u. c.
      Atvadoties no karsta, krāsaina, radoša, pozitīvu emociju un draudzīgās gaisotnes pārpilna vasaras brīvlaika, gribam novēlēt mūsu mazajiem lasītājiem veiksmīgu jauno mācību gadu!
 Bibliotekāre Aiga Soldatjonoka


Komentāri